Finns där omklädningsrum med duschar?
Ja. Herr- och damomklädningsrum finns med två duschar vardera. Du hittar omklädningsrummen efter uteserveringen / glasverandan på restaurangen. Obs! Även om det är obemannat så är det öppen in till den inglasade delen av Zigges garage. Där kan ni sitta och mysa i sofforna och titta på TV eller bara värma er. Där finns även två toaletter.
Får man dricka öl och spela padel?

Det går bra. Padelbanorna ligger precis bredvid Zigges Garage Vilshärad som serverar mat och dryck.

Går det att spela under vintern?

Ja

Hur bokar man tid?

Bokning av banor sker genom https://www.matchi.se/facilities/vilsharadspadel.
Där skapar du ett konto med din mejl och väljer vilka tider och på vilken bana du vill spela
Betalning sker direkt på Matchi. Där kan du även köpa klippkort med rabatterat pris. Under säsong kan du ringa till oss så hjälper vi dig med bokningen.

När kan man spela?

Utomhusbanorna är öppna mellan 07.00-22.00, året om, och inomhusbanorna mellan 08.30-22.00
Belysningen tänds med automatik när en bana är bokad. Belysningen styrs av ett skymningsrelä vilket innebär att belysningen bara tänds vid behov.

Kan man hyra racket och bollar hos er?

Ja. Om det är obemannat så finns rack och bollar inne i padelhallen. Att hyra ett vuxenrack kostar 40 kr. Rack för barn och juniorer är gratis. Där finns även grepplindor, bollrör, dricka & kaffe och du betalar genom att swisha till 1235 021 688. Inne i hallen finns även en välfylld bollkorg samt rör att plocka upp bollar med. Du får gärna låna detta om du ska träna.

När det är bemannat så finns givetvis mycket mer att köpa och då är ju även Zigges Garage öppet med allt vad de erbjuder. Välkomna!

Hur spelar man padel?

Läs om hur man spelar padel och dess regler här →