Vilshärads padel

Vilshärsd är officiellt sveriges läckraste utebana

I padelfebers omröstnings-tävling har Vilshärad vunnit det prestigefyllda priset som sveriges läckraste utebana. Det hela skedde på Instagram där @padelfeber.se på upp omröstningar mellan 8 av Sveriges vackraste padelanläggning.

I kvartsfinalen mötte Vilshärad Jungfrusund och vann med 52% av rösterna (1,400 röster på Vilshärad). I semifinal utmanade Carlshamn, återigen vinst med 52% (2000 röster denna gång). I finalen möttes Gotlands Kneippbyn, där Vilshärad tog en komfortabel seger med ca 65% av rösterna.

Padelfebers artikel om tävlingen finns att läsa här:

http://padelfeber.se/artiklar/2020/juli/vilshaerad-vinnare-jag-blir-taaroegd-av-lycka/#.Xw89FR6ew0M


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *